dimecres, 12 de març del 2014

La 2a pedalada Cicloturística del Pantà del Foix és una activitat no competitiva d’iniciació al ciclisme oberta a tothom major de 14 anys (nascuts l’any 2000 i anteriors) i que vol donar a conèixer i fer gaudir amb  seguretat aquesta carretera que enllaça el Garraf amb el Penedès i és el punt d’origen de moltes rutes ciclistes.


La pedalada ofereix dos reptes diferents als participants, el repte verd que es arribar fins a Castellet, amb un recorregut total de 26 quilòmetres i la volta total que arriba fins a les Massuques i te un recorregut de 36 quilòmetres.


Material Obligatori:
Casc, aigua i càmara de recanvi

Inscripcions gratuïtes fins el dijous 23 d'abril a

AQUA SPORT CLUB, Camí de Solicrup, 10, VILA-BIKE, plaça Pau casals, 1. ESPORTS PRIETO, Avinguda del Garraf, 32, BICICLETES ITURAT, Carrer Jardí, 42, VB SPORTS, Avinguda Garraf, 63, FORMULA EXTREM BIKE CENTER, Varrer de l'Aigua, 144, BICITECNIC, Carrer doctor Zamenhof, 45.

Per inscriure’s s’hauran de tenir 14 anys complerts (nascuts el 2000 i anys anteriors). Els menors de 18 anys hauran de presentar autorització dels pares o tutors.

Horaris:
8:30h Sortida des del circuit ciclista situat al c/del Bages (davant empresa Prysmian)
11:00h Arribada al circuit ciclista situat al c/del Bages (davant empresa Prysmian)


Important:
Per participar en la pedalada és imprescindible haver formalitzat la inscripció, fet que suposa gaudir de la deguda assegurança i gaudir dels avituallaments. L'organització no es farà responsable de cap de les persones no inscrites.